ACTIVITATS

Vies Braves : Una iniciativa pionera al món

Vies Braves és una xarxa pública d’itineraris marins a la Costa Brava destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda de la Costa Brava, estan senyalitzats i abalisats, i permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura. Vies Braves és una iniciativa pública-privada única al món que permetrà descobrir la nostra costa des d’una nova perspectiva.

De les Vies Braves podem gaudir-ne tots : Els que us agrada descobrir la natura, a les Vies Braves hi podreu fer snorkel i explorar un fons marí d’una riquesa natural immensa.Els que us agrada fer esport, a les Vies Braves hi podreu nedar mentre gaudiu d’un entorn natural privilegiat.Els triatletes i nedadors, a les Vies Braves hi trobareu l’espai ideal per entrenar al mar.

Els valors de les Vies Braves :Apropar la gent al mar i que puguin descobrir l’immens patrimoni natural que tenim a la Costa Brava.Difondre l’esport de la natació en aigües obertes i contribuir al foment de activitats saludables.Fomentar les actituds respectuoses cap al nostre entorn natural i ajudar a preservar el fons marí.

FOTOS